В одному із сіл Городоцького району під час робіт у каналізаційному колодязі на території дачного кооперативу загинуло двоє чоловіків.

Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

"Власник будівлі звернувся до двох своїх співробітників — 29-річного жителя Турківського району та 57-річного жителя Мостиського району — допомогти йому очистити каналізаційний колодязь. Спустившись туди, вони отруїлися випарами і померли до прибуття медиків", - повідомили у міліції.

Господар, який намагався врятувати чоловіків, теж отруївся і був госпіталізований.

За цим фактом у Городоцькому райвідділі міліції відкрите кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Двоє київських шибайголів отримали травми, стрибнувши з мосту

Нагадаємо, що у суботу, 12 вересня, у Бориславі Львівської області у місцевому кафе проводилося святкування весілля, після якого трапилось масове отруєння.

Протягом 14-15 вересня до інфекційних відділень Бориславської та Стебницької міських лікарень госпіталізували 13 осіб, з них три дитини із симптомами гострої кишкової інфекції.