26-річна харків'янка зізналася у вбивстві пенсіонерки, яку вона забила до смерті щоб не віддавати гроші. Про це повідомив начальник обласної прокуратури Максим Саксонов.

Дівчина мала фінансову заборгованість перед 82-річною бабусею та вирішила позбутися і боргів, і самої жінки. Після скоєного злочину харків'янка вкрала з домівки вбитої решту грошей та прикрас, які пізніше здала в ломбард.

Правоохоронці знайшли тіло пенсіонерки 14 вересня. З цього часу вони проводять розслідування, але сьогодні дівчина сама зізналась у вбивстві. Також відомо, що вона позбулася зброї біля найближчої станції метро.

Читайте також: На Донбасі від вибуху телевізора загинула п`ятирічна дитина

Наразі прокурори Орджонікідзевського району проводять досудове розслідування. Дівчину підозрюють по статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Популярні новини зараз
Українців готують до суворої зими, але це лише "розминка" – далі стане ще гірше Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще