Диверсійна група сепаратистів вчора, 17 вересня, обстріляла машину сил АТО з гранатомета.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Машину військових 128-ої бригади диверсанти обстріляли в Станично-Луганському районі, коли бійці сил АТО везли воду на блокпост.

У результаті осколкові поранення нижніх кінцівок отримали двоє військовослужбовців. Постраждалих бійців доставили в лікарню, де їм надається вся необхідна допомога.

У той же час, спікер АТО в Луганській області повідомив, що поранення отримав ще один боєць, який пересувався на автомобілі ГАЗ (автоцистерні).

Популярні новини зараз
Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще

Читайте також: У Донецьку мирний житель підірвався на розтяжці

"На територію, підконтрольну Україні, періодично заходять ДРГ, які ведуть диверсійну роботу. Незважаючи на затишшя в регіоні, повного припинення обстрілів, на жаль, так і не вдалося досягти", - сказав голова Луганської ВГА Георгій Тука.

Як повідомлялося раніше, в Луганській області підірвався військовий.