Бійці українських Збройних сил, які боронять Маріупольський напрямок, щодня проводять навчання та тренують новоприбулих віськових.

Про це розповіли у прес-службі Міністерства оборони.

"Вони покращують інженерні споруди, обслуговують бойову техніку та зброю. Тепер вже не на словах, а на ділі в життя впроваджується принцип "поле — академія солдата", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Одеський спецназ Нацгвардії відточував тактичну та вогневу підготовку (фото)

Згідно інформації, за рік проведення антитерористичної операції можна констатувати шалений прогрес всіх родів і видів Збройних Сил України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Та найбільших змін зазнала власне піхота. За рекордні терміни були змінені однострої. Переглянуті системи захисту. Зокрема, бійці отримали сучасні бронежилети та каски. Поступово замінюється та модернізується озброєння", - додали у прес-службі.

Також відмічають, що змінилось ставлення людей до військовослужбовців, і військовослужбовців - до виконання своїх обов'язків.

Зріст патріотизму викликав і зріст професійної підготовки.

"До війська прийшли ті люди, які бажають покращувати обороноздатність за покликом свого серця", - підсумували у Міністерстві оборони.