В Одесі, на навчальному полігоні Національної гвардії, проходить польовий вихід окремого загону спеціального призначення Південного територіального управління Нацгвардії. Польові заняття триватимуть протягом тижня. Під час них спецназівці будуть відшліфовувати свою майстерність та підвищувати злагодженість підрозділу.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

"Сьогоднішній день розпочався для нас з тривоги, підрозділ був зібраний по сигналу оповіщення, отримали зброю, набої, підготували техніку до маршу", — розповів спецназівець з позивним "Халк".

Він додав, що всі виїзди на полігон розпочинаються таким чином.

Після отримання наказу військова колона вирушила вулицями Одеси до навчального центру.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Польовий вихід,за словами командир підрозділу, один з найважливіших етапів підготовки, адже на них закріплюються всі знання та вміння на практиці.

Читайте також: Нацгвардійці відпрацьовували тактичний наступ з бойовою технікою (фото)

Нацгвардійці не шкодували сил та відточували навички до автоматизму, аби у вирішальний момент не схибити.

Згідно з планом польового виходу спецназівці займатимуться тактичною, вогневою, інженерною підготовкою, військовою топографією, та іншими видами бойової підготовки.

У перші дні бійці практикувалися у стрільбі та вирішенні вогневих задач у складі підрозділів вдень та вночі, пересуванні пересіченою місцевістю, пошукових операціях та підривній справі.