Правоохоронці, під час обшуку в квартирі на вулиці Бардіна Дніпропетровська, виявили 117 патронів різного калібру, мисливську рушницю 12-го калібру і спецзасіб травматичної дії з набоями.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області.

Крім цього, в сумці одного з чоловіків, гостя господаря квартири, співробітники виявили пістолет Макарова, автомат АКСУ з магазином і патронами.

Обшук в квартирі проводили в рамках розслідування у кримінальній виробництву, розпочатому за фактом хуліганства. Також в рамках розслідування правоохоронці провели обшук у салоні автомобіля "Лексус". У ньому виявили і вилучили гранату РГД-5 із запалом, незареєстрований мисливський карабін "Форт" і патрони до автомата Калашникова.

Читайте також: У 29-річного волинянина знайшли величезний арсенал зброї (фото)

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтями Кримінального кодексу "хуліганство" і "незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами".

Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк до семи.

Нагадаємо, мешканець Дарницького району Києва зберігав у найманій квартирі зброю, гранати і патрони.