Правоохоронці Луганської області затримали громадянина Італії для встановлення особистості. Відомо, що він воював за різні іноземні угрупування.

Про це розповів глава військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське Сергій Шакун.

"16 вересня в селищі Новотошківське був виявлений підозрілий молодий чоловік. Ні російської, ні української він не розумів і не говорив. Він виявився іноземцем. Завдяки представнику ОБСЄ вдалося дізнатися, що хлопець з Неаполя і тут розшукує "свою маму", - повідомив Шакун на Facebook.

Далі чоловіка передали прикордонниками, а працівники СБУ встановили його особистість. Він виявився італійцем, який приймав участь у різних світових військових конфліктах. Також з'ясувалось, що він не володіє інформацією про свою матір.

Читайте також: Бойовики з гранатомету обстріляли бійців АТО

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно стало відомо, що у Лисичанську на вокзалі посилять охорону та встановлять паркани для протидії тероризму та розповсюдженню зброї.