Сьогодні у місті Кременчук розпочався набір до нової патрульної поліції. У Полтаві набір стартує 23 вересня. Про це повідомляє УМВС Полтавської області.

"Участь в конкурсі може взяти кожен громадянин України, незалежно від статі, віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, має водійське посвідчення не нижче категорії "В", не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін", - повідомили у міліції.

Щоб потрапити до лав поліцейських, кандидат повинен подати анкету до приймальної комісії, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та психодіагностичний тест.

Читайте також: Кабмін вирішив ліквідувати територіальні підрозділи МВС

У МВС наголосили, що після цього майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту - відповідальна та перспективна робота.

Популярні новини зараз
Кого зі студентів можуть мобілізувати в липні: перелік та пояснення За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів
Показати ще

Набір до нової патрульної поліції триватиме протягом трьох тижнів.

Нагадаємо, набір у нову патрульну поліцію днями також стартував на підконтрольній українській владі частині Донецької області.