Дружина бойовика "Мотороли" Олена Павлова потрапила до лікарні. Її госпіталізували після "падіння зі сходів", але серед мешканців окупованих територій ходять небезпідставні чутки, що її побив чоловік.

Новину передає "Преса України".

Сепаратистські спільноти в соцмережах активно обговорюють слух про те, що дружина бойовика Арсенія Павлова Олена потрапила до лікарні:

"Вчора вночі хлопці привезли до нас Павлову. У неї забої м'яких тканин обличчя, струс першого ступеня і вивих мізинця. Офіційна версія: впала зі сходів ", - пишуть одні в соцмережах.

Інші підтверджують, що Олена Павлова дійсно в лікарні і запрошують небайдужих навідати її в палаті: вона лежить в обласній травматології на вул. Артема, 106 в Донецьку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Користувачів насторожує "офіційний діагноз", з яким Павлова була госпіталізована. Багато хто говорить, що при падінні зі сходів важко отримати забої м'яких тканин обличчя. Припускають, що сам "Моторола" міг просто побити дружину, а лікарі його покривають.

Читайте також: Екс-"беркутовець" воює за "ДНР" з золотим автоматом (фото)

Нагадаємо, терористи Донецька заявили, що колишній ватажок бойовиків "ДНР" росіянин Арсеній Павлов, відомий також під позивним "Моторола" потрапив у полон до бойовиків "Ісламського держави" в Сирії.