Наприкінці минулої доби терористи продовжували поодинокі обстріли сил АТО та провокації.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Так, о 18:35 снайпер бойовиків вів вогонь по українському опорному пункту, що розташований в селищі Зайцеве. Близько 21 години у цьому ж самому районі терористи з гранатомета і стрілецької зброї били по силам АТО .

У прес-центрі зазначають , що окремо слід відзначити і провокаційні дії проросійських бандитів. На окупованій території противник відкриває вогонь по лінії розмежування. Вони, таким чином, сподіваються на обстріл від Збройних сил у відповідь, щоб звинуватити українську сторону у зриві мирних домовленостей.

Нерідко терористи ведуть обстріли, щоб створити картинку для проросійського телебачення.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку
Показати ще

Читайте також: В зоні АТО сьогодні зафіксовано один обстріл - прес-центр

Неподалік Троїцького бойовики о 21 годині застосовували стрілецьку зброю. Близько 22 години з автоматичних гранатометів злочинці били в напрямку українських опорних пунктів, розміщених в Ленінському та Кіровому. Гранати лягали за кілька сотень метрів від позицій сил АТО.

Всього протягом минулої добу бойовики чотири рази обстріляли українські підрозділи, ще чотири рази вони відкривали провокаційний вогонь на територіях окупованих бойовиками.

Всі випадки порушення перемир'я зафіксовані на Артемівському напрямку.

Сьогодні починаю з півночі і до шостої години в зоні АТО зберігалася тиша.