Бойовики на Донбасі вже близько місяця не застосовують важке озброєння, а вдаються лише до дрібних провокативних обстрілів.

Про це заявив речник АТО Олександр Мотузяник, повідомляє Радіо Свобода.

"Перемир'я на сході України триває. Вже близько місяця противник не застосовує важке озброєння – танки, міномети та артилерію. Відбуваються лише дрібні провокації противника на передньому краї та локальні перестрілки", – заявив Мотузяник.

Напередодні в зоні АТО було зафіксовано 5 випадків порушення режиму тиші, зокрема у селах Троїцьке та Лозове, - зазначив він. Польотів безпілотників не зафіксовано.

"Вчора поблизу Горлівки один український військовослужбовець загинув та ще одного було поранено внаслідок підриву на мінах", – повідомив Мотузяник.

Популярні новини зараз
Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив
Показати ще

Читайте також: Бойовики погрожують заборонити міжнародні гуманітарні організації

Нагадаємо, напередодні співробітники правоохоронних органів затримали у Слов'янську батька і сина, які працювали на терористів "ДНР".