На Донбасі представники "Червоного Хреста" розмістили вздовж ділянки придорожньої смуги в напрямку пункту пропуску "Березове" покажчики "Стоп міни!". Про це повідомляє прес-центр АТО.

У зоні АТО продовжуються випадки підриву на вибухових пристроях цивільного населення, яке перетинає лінію зіткнення в районі цього пункту пропуску.

Читайте також: Єврокомісар закликає "ЛНР" відкрити доступ для допомоги

Офіцери однієї з груп цивільно-військового співробітництва ЗСУ започаткували проект з маркування небезпечних мінних ділянок придорожньої смуги.

У зв'язку з тим, що державні комунальні підприємства поки не можуть працювати у цьому секторі, група ЦВС ЗС України звернулась до гуманітарної організації "Міжнародний комітет Червоного Хреста" з проханням про надання допомоги. Представники організації знали про цю проблему, тому після проходження певних внутрішніх процедур, вирішили дане питання.

Популярні новини зараз
Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив
Показати ще

Окрім розміщення покажчиків "Стоп міни!", вони також встановили вздовж дороги десять біотуалетів.