Представник ЄС з гуманітарної допомоги та урегулювання кризових ситуацій Христос Стиліанідес закликає "ЛНР" дозволити працювати міжнародним гуманітарним організаціям на території області. Він зробив цю заяву у зв'язку з нещодавньою відмовою від "ЛНР" пустити представників "Червоного хреста".

Стиліанідес наголошує, що заборона надавати допомогу матиме вкрай негативні наслідки для населення, яке зараз перебуває у "ЛНР". Про це повідомляють у ВВС.

"Агенції ООН та недержавні організації постачають життєво необхідну допомогу, надаючи продукти харчування, ліки та притулок. Це рішення тільки погіршить тяжке життя постраждалого цивільного населення, особливо напередодні суворих погодних умов взимку", - відзначив єврокомісар.

Читайте також: Лукашенко каратиме білорусів, які воюють в Україні

Європейський чиновник також висловив сподівання, що керівництво самопроголошеної республіки все ж дозволить гуманітарним місіям надавати допомогу. Стиліанідес просить негайно відкрити доступ до територій.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще