Невелике село на березі Азовського моря Широкине ще півтора року тому було перспективним курортом. А тепер завдяки псевдовизволителям Донбасу цей осередок відпочинку перетворився на якесь забуте місце.

Зараз позиції в цьому населеному пункті обороняють морські піхотинці. Їхній командир - кремезний богатирської статури молодий чоловік з позивним "Малиш" особисто інструктує кожного прибулого в район його відповідальності, повідомляє прес-центр АТО.

"У напрями, де стоять обмежувальні позначки ходити не варто - там розтяжки. За маскувальні щити виходити теж не варто. Там працює російський снайпер. І хоча в нас перемир'я, я думаю не варто ставати причиною його припинення і отримувати героя посмертно", - говорить він.

Читайте також: За три кілометри від терористів: життя напівзруйнованого селища (фото)

І хоч небезпекою тут просякнутий кожен квадратний метр площі, наші воїни спокійно організували і підтримують оборону. Сторонньому спостерігачу не роздивитись прихованих вогневих позицій, як власне і всієї організації оборони. Все замасковано. Зброя тут в окремій шані, адже від неї залежить майбутнє кожного з бійців.

Популярні новини зараз
До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали зимнім прогнозом Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися
Показати ще