Служба безпеки України продовжує затримувати незаконні вантажі з продуктами харчування в районі АТО. Про це повідомляє прес-служба відомства.

У районі населеного пункту Очеретине Ясинуватського району Донецької області правоохоронці затримали автомобіль, який намагався перетнути лінію розмежування з підробленими документами на вантаж.

Під час огляду було вилучено майже три тонни ковбасних виробів на суму понад 100 тисяч гривень.

Читайте також: СБУ затримала три вантажівки з алкоголем і харчами для бойовиків

Неподалік Новотроїцького Волноваського району Донецької області затримано автомобіль, що намагався перетнути лінію розмежування поза межами встановленого пункту пропуску. В автомобілі співробітники СБУ виявили партію продуктів харчування на загальну суму 160 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше у цьому ж населеному пункті зведена мобільна група затримала автомобіль з незаконним вантажем продуктів харчування. Було вилучено чотири тонни м'ясних виробів на суму 400 тисяч гривень.