У Дніпропетровськ із зони АТО повернулися останні 30 бійців 43-го окремого мотопіхотного батальйону. Вони знаходилися на сході протягом року.

Про це повідомляє УНН.

АТОшніків замінили мобілізовані під час п'ятої та шостої хвилі. Батальйон увійшов до складу п'ятьдесят третьої окремої механізованої бригади ЗСУ, що дислокується на півночі Луганської області.

Нагадаємо, що 43-й окремий мотопіхотний батальйон перебував на сході протягом року. Бійці пройшли Горлівку, Костянтинівку, Зайцеве та інші населені пункти на Донбасі і не відступили ні в одному з них.

Читайте також: Додому в Житомир повернулися кіборги (фото)

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Під час бойових дій батальйон втратив чотирнадцять військових, ще близько сорока отримали поранення. Двоє потрапили в полон.