У львівських підлітків нова розвага – вони катаються на буферах і дахах трамваїв.

Про це повідомляють у "Львівелектротрансі".

"Водії трамваїв дуже часто розповідають історії, коли підлітки катаються на буферах трамваїв. Інколи вони навіть катаються на дахах електротранспорту. Це дуже небезпечно, адже на відстані 10-15 сантиметрів може бути електрична дуга, тобто, на відстані не торкаючись можна дістати опік", - розповіли у "Львівелектротрансі".

Водночас у міліції підтверджують, що такі розваги є дуже небезпечними.

"Це не розваги, це швидше недумання. За останні кілька років у Львові не ставалось летальних випадків чи ДТП, коли підлітки травмувались через таку їзду. Але це не означає, що на такі речі не слід звертати увагу.

Популярні новини зараз
25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Потрібно батькам, міліціянтам і працівникам нової поліції говорити з підлітками, студентами, пояснювати їм,до чого може призвести цей їхній потяг до екстриму. У Львові таких екстрималів-"зайців" є чимало, з ними потрібно спілкуватись", - розповіла керівник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

Читайте також: П'яний львівський водій захищався поліцією від поліції

Зазначимо, таке екстремальне хобі у Львові вже переходить у своєрідну урбаністичну субкультуру. Зокрема, підлітки, які катаються на буферах та дахах трамваїв, називають себе "зачеперами" чи "трейнсерферами".