1 жовтня о 13:25 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про задимлення в квартирі на першому поверсі багатоповерхівки по вул. Недецеї у Мукачеві.

Про це повідомили в ДСНС України у Закарпатській області.

На місце події оперативно прибули бійці 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Оскільки вхідні двері були замкнені, вогнеборці підійшли до будинку з іншого боку і проникли в помешкання через кватирку за допомогою драбини.

Всередині приміщення рятувальники з'ясували, що задимлення було викликане підгоранням їжі на газовій плиті. Господарка залишила каструлю без нагляду, внаслідок чого страва перетворилася на вугілля, а квартира наповнилася димом. Не гаючи часу, бійці ДСНС кинулися шукати власницю помешкання.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: У Чернігові боролися з пожежею у колишній казармі (фото)

65-річну жінку знайшли непритомною в коридорі біля вхідних дверей. Вогнеборці винесли господарку на вулицю й надали їй невідкладну медичну допомогу. Далі постраждалу помістили в карету швидкої допомоги.

Зі слів чергового лікаря, який прибув на місце події, попереднім діагнозом є отруєння чадним газом. Жінку госпіталізували до реанімаційного відділення Мукачівської центральної районної лікарні.