В Кіровограді розпочалась триденна Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "Агроекспо – 2015".

Офіційне відкриття відбулося вчора об 11 годині за участю голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка та Міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка

На виставці представлені великі машинобудівні компанії, топ-менеджери іноземних і вітчизняних агрокорпорацій, а також експерти у сфері агропромислового комплексу міжнародного рівня.

Читайте також: У Львові презентували унікальний всюдихід для спеціальних служб

Відвідувачі матимуть змогу не лише побачити експозиції вітчизняних та зарубіжних брендів сільськогосподарських машин, а й особисто на спеціальному майданчику стати учасником тест-драйву сільськогосподарських тракторів, дорожньо-будівельних машин тощо.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Поряд з сільгосптехнікою діє так званий "Покровський ярмарок". На ньому представлені районні виробники сільськогосподарської продукції та підприємці міста.