Дмитро Штикало, звільнений минулого року в рамках народної люстрації з посади начальника Держекоінспекції Львівської області, очолив ДП "Західукргеологія" НАК "Надра України" – найбільше у Західній Україні підприприємство, що займається розвідкою та видобутком усіх видів корисних копалин.

Згідно з інформацією у ЄДР, Дмитро Штикало виконує обов'язки керівника "Західукргеології" з 10 вересня цього року. Призначив його на цю посаду без конкурсу інший львів'янин – голова правління НАК "Надра України" Ярослав Климович, син багаторічного гендиректора ЛОДТРК Ярослава Климовича.

У розмові з кореспондентом ZAXID.NET Дмитро Штикало підтвердив своє призначення на нову посаду.

"Конкурс не був передбачений. Попередній керівник відсторонений, спочатку обов'язки керівника виконував заступник, однак потім він захворів. Тому Ярослав Климович призначив мене виконуючим обов'язків керівника", – пояснив Штикало.

За його словами, з липня 2015 року він працював позаштатним радником Ярослава Климовича і лише у вересні, з призначенням в.о. начальником ДП "Західукргеологія", був офіційно оформлений у штат держкомпанії.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: ГПУ підозрює екс-керівника "Агрофонду" у привласненні 521 млн грн

Нагадаємо, Дмитро Штикало входив до переліку з 11 одіозних чиновників, яких весною 2014 року вимагав звільнити Люстраційний комітет Майдану Львівщини. Під тиском громадських активістів Дмитро Штикало 5 червня 2014 року написав заяву про звільнення з посади керівника екологічної інспекції.