Близько 100 собак узяли участь в обласній виставці та племінному огляді собак усіх порід, який розпочався сьогодні в Ужгороді.

Про це передає УНН.

Виставка проходить на території Боздоського парку. В експертизі собак взяли участь породисті пси з родоводом різних організацій, мисливські собаки, а також собаки без родоводу на визначення породи.

Експертизу проводили фахівці найвищих категорій, керівники міських громадських організацій собаківників. В цілому відвідувачі виставки змогли оглянути собак декількох десятків порід.

Програма виставки передбачала й різні конкурси — "Дитина і собака", "Юний дресирувальник", "Дворняжка-очаровашка", "Собачі перегони", "Мій ненажера" та інші.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: У Кіровограді нагородили переможців конкурсу велетенських гарбузів (фото)

Організатори виставки наголосили, що мета заходу — дати можливість господарям презентувати досягнення своїх вихованців, підтвердити породи, обмінятися досвідом і підготуватися до міжнародних виставок, які щороку тільки в Європі збирають більше 25 тисяч собак.