У неділю, 4 жовтня, прикордонники Чопського загону затримали групу незаконних мігрантів. Про рух групи осіб українських прикордонників повідомили словацькі колеги. За 200 метрів від лінії кордону були зупинені 4 особи без документів, які прибули із Сомалі. Вже за 15 хвилин, прикордонники виявили та затримали ще 5 осіб (зі слів - громадян Афганістану) також без документів. Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

"Варто додати, що ще одного порушника із Кот-д-Івуару без документів прикордонники цього загону виявили під час перевірки у пункті пропуску "Чоп" одного з поїздів, що прибув зі столиці. Також громадянина Афганістану прикордонний наряд відділу "Белз" Львівського загону зупинив сьогодні вранці на підступах до кордону з Польщею", - додали у ДПС.

Стосовно усіх затриманих порушників тривають перевірочні заходи.

Читайте також: Прикордонники затримали сирійця і шість іракців на кордоні з Польщею (відео)

Зазначається, що заходи з контролю кордону проходять під загальною координацією Європейської Агенції FRONTEX уздовж східного кордону ЄС з Україною.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, раніше українські прикордонники затримали чотирьох пакистанських нелегалів на кордоні з Білоруссю.