Міжнародний інтерактивний мистецький проект стартував у Тернополі на вихідних. До нього вже долучилися понад 70 країн, а в Україні він розпочинається вперше. Тернопільські активісти та студенти 4 жовтня о 13 годині в арці, що на вулиці Валовій, 5 відкрили стіну "Перш ніж померти". Приєднатися до проекту запрошують усіх тернополян, пише 0352.ua

"Це проект, який запрошує людей усіх прошарків населення з різних куточків світу поділитися власними особистими цілями та мріями", – розповіла Тетяна Іваніцька, організатор заходу.

Читайте також: У Тернополі запустили "Тролейбус щастя" (фото)

Група тернопільських студентів-медиків вирішила приєднатися до незвичного мистецького проекту "Before I Die". У неділю та наступні дні кожен перехожий на вулиці Валовій зможе вкотре задати собі питання, що насправді для цього є цінним, і поділитися частинкою своїх мрій з іншими. Під час відкриття стіни також відбудеться збір коштів для операції на зір студентці ТДМУ.

Як відомо, в 2011 році після втрати близької людини, Кенді Чанг, яка проживала в містечку Новий Орлеан, задумалася над цінністю часу – одного з найважливіших ресурсів, що дається кожному з нас. Використавши, спотворену роками стіну покинутого будинку, вона перетворила її у витвір мистецтва, написавши "Before I die, I want to…", тобто "Перед тим як я помру, я хочу…". Будь-хто міг взяти шматок крейди і поділитись своєю мрією. Наступного дня на стіні вже не було вільного місця. З того часу, близько тисячі стін "Before I die" були створені в більш ніж в 70 країнах і на 36 мовах по всьому світу. І проект набуває все більшої популярності.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще