В неділю ввечері, 4 жовтня, в Миколаєві на проспекті Героїв Сталінграда зіткнулися автомобілі Chevrolet Aveo і Volkswagen Passat.

Про це пише місцеве видання "Новости Николаева".

"Volkswagen, що їхав по проспекту Героїв Сталінграда в напрямку Тернівського кільця, зупинився на заборонний сигнал світлофора в районі зупинки громадського транспорту "Ательє", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Потрійна ДТП у Черкасах забрала життя трьох людей

Із зустрічної смуги несподівано виїхав Chevrolet. Він проїхав на заборонний сигнал світлофора і врізався у Volkswagen, водій якого не постраждав. Крім нього у авто перебували вагітна дружина і маленька дитина, які, на щастя, теж не постраждали.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Пасажира Aveo, що сидів на передньому сидінні, із закритою черепно-мозковою травмою та переломами шпиталізували до лікарні .

Виявилось, що за кермом Chevrolet перебував офіцер українського аналога військової поліції - військової служби правопорядку у званні лейтенанта.

Згідно інформації, від офіцера пахло спиртним і він був настільки п'яний, що ледь тримався на ногах.