Стіни Кабінету міністрів України пікетують залізничники.

Про це повідомляє УНН.

У профспілці залізничників занепокоєні приватизацією Південно-Західної залізниці та її можливими наслідками - масштабними скороченнями працівників.

У травні "Укрзалізниця" оголосила про технічний дефолт. Зараз тривають переговори про реструктуризацію боргу перед приватними кредиторами на суму 32 млрд грн при загальній сумі боргу в 37,5 млрд грн, з них 22 млрд грн — внутрішнього боргу.

Офіційно було розпочато корпоратизацію підприємств. Однак з'явилася інформація про можливе перетворення її на акціонерне товариства.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Під Верховною Радою проходить мітинг Фінансового Майдану (фото)

Такі форми існування підприємств діють у деяких країнах світу, зокрема у Росії, Польщі та Німеччині. Однак у Міністерстві інфраструктури виключають таку можливість.

Нагадаємо, що до сфери управління Укрзалізниці входять Донецька, Львівська, Одеська, Південна, Південно-Західна та Придніпровська залізниці, а також організації, що забезпечують перевезення вантажів і пасажирів.