Сьогодні вранці 7 жовтня в Києві на проспекті Перемоги водій автомобіля зі знаком "учень" за кермом Volkswagen протаранив автобус.

Аварія сталася о 8:00 на зупинці громадського транспорту недалеко від станціі метро "Житомирська".

Про це повідомляє Dtp.kiev.ua.

Як повідомляється, водій Volkswagen, допустив зіткнення з пасажирським автобусом, рухаючись в правому ряду у бік виїзду з Києва.

В результаті сильного удару легковик відкинуло в другий ряд. Про постраждалих не повідомляється, а ось автомобіль отримав серйозні пошкодження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Правоохоронцям належить розібратися, хто винен у ДТП. На місці аварії працювала патрульна поліція і слідчо-оперативна група ДАІ.

Читайте також: Кривава аварія із маршруткою в Миколаєві: двоє загиблих і 19 поранених (фото)

Нагадаємо, у Харкові співробітник правоохоронних органів після того, як скоїв ДТП, намагався видати себе за перехожого. Правоохоронці затримали 33-річного міліціонера на вул. Клочківській.