Вчора, 5 жовтня, близько 9-ої вечора в Миколаєві вантажівка влетіла в маршрутку. Це сталося на пр. Жовтневому. Удар був настільки потужним, що дві пасажирки загинули на місці, травми отримали ще 19 людей.

"Водій вантажного автомобіля MERCEDES-BENZ 809 допустив зіткнення з маршрутним автобусом РУТА 25, який рухався попереду в попутному напрямку. А після скоєння ДТП водій вантажівки, збільшивши швидкість, залишив місце події. Проїхав кількасот метрів, повернув на вул. Братську та покинув транспортний засіб біля буд. 83", - кажуть у місцевому ДАІ.

Читайте також: У Києві п'яний водій влаштував ДТП і загорівся (фото)

За 10 хвилин винуватця, 38-річного місцевого мешканця, затримали.

"Ледве вибралася, коли на мене навалився весь народ. Були крики, паніка, і купа крові. Всі були в шоці. Це реально жахливо - одяг весь в чужій крові і порваний. Дивом залишилася жива. І дуже співчуваю тим, хто постраждав більше, ніж я. Тільки повернулася з лікарні з гематомою на лобі і саднами по тілу", - написала вночі у соцмережах Маргарита Тищенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ще одна жителька Миколаєва Ірина написала, що в аварії загинула її свекруха.