На блок-постах, у рамках акції з блокади окупованого Криму, правоохоронці проводитимуть догляд легкових автомобілів.

Про це повідомив заступник голови управління Міністерства внутрішніх справ Ілля Кива, передає "Громадське радіо".

Він зазначив, що у середу відбулось засідання, в якому брали участь співробітники міліції, Служби безпеки України та прикордонної служби. Під час нього було прийнято рішення, що всі машини на блок-посту продуктової блокади Криму відтепер оглядатимуть разом із міліціонером.

Читайте також: Біля Криму затримали двох торговців наркотиками (відео)

"Я їду зараз із Каланчака, провів нараду, в якій брали участь всі цивільні організації, ми обговорили існуючі питання, які накопичилися за цей час. У першу чергу, питання дисципліни. За ситуації, яка склалася на кордоні, про те, що нібито розбивають скло, було прийнято рішення, що всі машини оглядатимуть тільки зі співробітниками міліції", - розповів Кива.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Останнім часом збільшилася кількість скарг, які надходять від громадян на акцію з блокади окупованого півострова. Люди скаржаться, що активісти не лише завертають фури, а й оглядають легкові автомобілі. Інколи вони змушують водіїв позбавитись від продуктів.