У середу, 7 жовтня, в зоні АТО на Донбасі незаконні збройні формування цинічно знехтували мирними домовленостями і порушили режим перемир'я. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"О 12.25 в районі населеного пункту Троїцьке, бойовики здійснили постріл протитанковою керованою ракетою (ПТКР) по українському опорного пункту. В результаті четверо наших бійців, які вдосконалювали позиції, отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

У штабі підкреслили, що факт обстрілу був зафіксований представниками ОБСЄ та Спільного центру з контролю та координації припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Читайте також: На лінії розмежування на Донбасі ще є важке озброєння - ОБСЄ

Інших випадків відкриття вогню противником з опівночі і до 19 години штабом АТО не зафіксовано.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, представники ОБСЄ упродовж наступних двох діб перевірятимуть знаходження танків на бойових позиціях обох сторін на Донбасі.