11 жовтня через дощі та мокрий сніг у Чернівецькій області знеструмило 123 населених пункта. Рятувальники продовжують боротися із наслідками негоди.

Про це пише БукІнфо.

"Із селищ та містечок, що залишились без струму, 85 - частково, знеструмлена 51 повітряна лінія електропередач та 745 трансформаторних підстанцій", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Більше 220 населених пунктів залишилися без світла через негоду

Найбільше постраждав Хотинський район, в якому без електропостачання залишилися дев'ятнадцять населених пунктів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Згідно інформації, у Кіцманському та Сторожинецькому районі – 18, у Глибоцькому – 17, в Новоселицькому – 16, у Вижницькому – 15, в Герцаївському – 9, в Заставнівському – 8, в Путильському – 3.

Вчора ввечері рятувальники у Чернівецькій області виїжджали по викликах чотири рази: три - у Чернівцях та ще один в Заставнівському районі, з приводу розпилювання дерев, які лежали на проїжджій частині.

Сьогодні вранці рятувальники продовжили роботи по прибиранню дерев в обласному центрі по вул. Сторожинецькій та Криворізькій.

Для рятувальних робіт створили чотири окремі робочі групи, три - від Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та одну - від 1-го Державного пожежно-рятувального загону. Туди увійшли дванадцять людей та чотири одиниці техніки.