Вчора близько опівночі у Львові сталась дорожньо-транспортна пригода. Припаркований на вулиці Генерала Грекова, автомобіль Audi протаранив трактор.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Згодом з`ясувалось, що трактор належав одному з Львівських комунальних підприємств. Він мав прибирати сніг з вулиць міста. Водій комунальної техніки вирішив залишити робочий транспортний засіб неподалік свого дому на ніч, щоб наступного дня було зручніше почати роботу. Він мав о четвертій годині виїхати на прибирання міських вулиць.

Чоловік, приїхавши додому, намагався припаркувати трактор біля свого будинку. Під час маневрів він зачепив задньою частиною снігоприбиральної техніки легковик Audi, який належав його сусіду.

На місце ДТП викликали патрульних.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Читайте також: На Львівщині автобус зіткнувся з легковиком, є жертви (фото)

Поліцейські виявили, що водій снігоприбирального трактора майже не тримався на ногах. Водію комунальної техніки провели експертизу. Вона підтвердила, що він був у нетверезому стані за кермом. У його крові було 2,62 проміле алкоголю.

Правоохоронці склали на водія-порушника три протоколи. Зокрема, про водіння транспортом засобом у нетверезому стані, відсутність страхового полісу та за пошкодження автомобіля.

Але він відмовився ставити свій підпис на протоколах. Ці документи погодили три свідки на місці події.