У місті Охтирка Сумської області на п'ять ритуальних служб не вистачає замовлень. Керівництво кількох фірм виступає проти діяльності конкурента - депутата міської ради - директора цвинтаря.

Про це пише "Сегодня".

"Мало на всіх роботи. Цією діяльністю почав займатися місцевий депутат Олег Сікун. Міліція рекламує його, залишає візитки, підкидає номера родичів, у кого хтось помер нещодавно, - повідомляє Дмитро Сушко, підприємець, він в ритуальній службі багато років.

Дмитро, разом з іншими учасниками створили спеціальну раду проти нечесної гри депутата.

"Все було нормально, платимо податки, а зараз у нас відібрали цей бізнес. Останні роки все гірше і гірше, гірше і гірше", - скаржиться інший підприємець Микола Марковський.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Звинувачення в тому, що міліція "зливає" контакти родичів померлих, сам Сікун називає наклепом. Як і те, що зловживає статусом директора кладовища. І взагалі, бізнес записаний на дружину, додає він.

Місцева міліція провела перевірку за заявами підприємців, але порушень не побачила.

Читайте також: У Харкові тварин ховають на особливому кладовищі (фото)

"Про це не може бути мови, правопорушень в наших діях не виявлено", - запевнив Руслан Кладько, співробітник Охтирського МВ УМВС України в Сумській області.

На що ритуальщики звернулися в обласну і районну прокуратури, але там їм відмовили. Останній шанс - відповідь з Генпрокуратури.