Тіла 26 загиблих військовослужбовців зі складу 810-ї окремої бригади морської піхоти Берегових військ Чорноморського флоту доставили із Сирії до Севастополя.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За інформацією розвідки, російське командування не може забезпечити нормальні санітарно-гігієнічні умови перебування особового складу російських збройних сил на території Сирії, через що спостерігаються масові випадки інфекційних захворювань.

"Підрозділи ЗС Сирії за підтримки авіації ПКС РФ продовжують наступальні дії в провінціях Алеппо, Дамаск, Латакія, Хама та Хомс, в результаті яких встановлено контроль над рядом населених пунктів у районі Алеппо", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Десятки тисяч людей втекли з Алеппо після наступу армії Сирії - ООН

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

За минулу добу літаки російського авіаційного угруповання здійснили 33 вильоти і завдали ракетно-бомбових ударів по 49 сирійських об'єктах.

За даними української розвідки, російське командування продовжує заходи з нарощування і забезпечення своїх військ на території Сирії. Так, протягом доби військово-транспортні літаки Іл-76 виконали два рейси до авіабази Хмеймім.

А кілекторне судно "КИЛ-158" Чорноморського флоту з вантажем військового призначення пройшло протоку Босфор та здійснює перехід до узбережжя Сирії.