Перемир'я на Донбасі сприяє розмінуванню території.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, загони оперативного командування "Захід" працювали над цим цілий тиждень.

У ході оперативних дій близько 500 протитанкових і протипіхотних мін та інших вибухонебезпечних предметів вдалось знешкодити без інцидентів.

Більшість території біля Станиці Луганської замінована, сапери займаються знешкодження мінних полів. З настанням режиму тиші ці поля втратили своє стратегічне призначення.

Саперам у цьому процесі допомагають інженери, цілі загони спеціалістів виявили і знешкодили 250 протитанкових і 50 протипіхотних мін.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

На полі біля селища Нижнє група на полі знешкодили 200 протитанкових мін.

Сепаратисти неодноразово планували зруйнувати ТЕС біля міста Щастя.Підтвердженням цього є той факт, що сапери вилучили 40 протитанкових вибухових пристроїв в районі її розташування.

Читайте також: Терористи "ДНР" налагоджують відносини з проросійською партією Польщі

Нагадаємо, що прес-офіцер Анатолій Стельмах наголошував, що саперів з інших країн на території Донбасу немає, українські спеціалісти працюють самотужки над знищенням вибухових пристроїв.