Терористи самопроголошеної "ДНР" шукають "однодумців" за кордоном.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, експерт "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук, сепаратисти налагоджують контакти з польською партією "Зміна".

Тимчук уточнює, що партія активно розробляє план "самостійного розвитку Польщі", який полягає в тому, щоб розірвати дипломатичні відносини з США і НАТО.

Альтернативу цьому члени партії знайшли у можливому налагодженні відносин з російськими чиновниками і зближенні їх зовнішньополітичних курсів.

Члени цього об'єднання неодноразово заявляли, що Росія є найважливішим гравцем на геополітичній арені.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Співробітник політради партії "Зміна" попросив у "міністра закордонних справ ДНР" А.І.Кофмана візу на відвідування Донецька через Росію.

Тимчук зазначив, що також депутати Держдуми провели зустріч із самопроголошеними чиновниками "ЛНР" і проінспектували їх про майбутні вибори, призначені на лютий 2016 року.

Читайте також: Екс-бойовик "ДНР" йде в депутати Краматорська від "Оппоблока" (відео)

Незважаючи на таку активність, експерт "Інформаційного опору" відзначив загальне негативне ставлення жителів Донбасу до сепаратистів.

Також почастішали конфлікти між ватажками місцевих банд і їх російськими кураторами, в основному через фінансування.