У Сумській області затримали на хабарі працівника підрозділу з протидії злочинності у сфері економіки регіонального управління міліції. Про це повідомляє СБУ.

"Перевертень у погонах" вимагав від керівника одного з комунальних підприємств Конотопського району гроші за непритягнення до кримінальної відповідальності за начебто вчинені правопорушення.

Міліціонер також забороняв виїжджати з території закладу вантажівкам з готовою продукцією та змушував керівника систематично сплачувати хабарі.

Правоохоронці затримали порушника під час одержання частини неправомірної вигоди у сумі 11 тисяч гривень. Під час затримання зловмисник чинив опір і намагався втекти.

Читайте також: Запорізького міліціонера схопили на хабарі в 700 доларів (фото)

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Капітану міліції вже повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди.

Нагадаємо, днями співробітники Служби безпеки України також затримали на хабарі слідчого одного з одеських райвідділів міліції. Міліціонер вимагав 25 тисяч гривень від одесита за непритягнення до кримінальної відповідальності.