Правоохоронець одного з райвідділів міліції Запорізької області вимагав від підприємця хабар у розмірі 700 доларів. Та був схоплений працівниками СБУ та прокуратури в момент передачі грошей, повідомили в прес-службі Служби безпеки.

Читайте також: Львівський ректор-хабарник відбувся невеличким штрафом

За інформацією, яку повідомив підприємець, зловмисник вимагав від нього гроші за невтручання в його господарську діяльність, яка пов'язана з пасажирськими перевезеннями. Свої "послуги" міліціонер оцінив у 700 доларів США.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за "неправомірну вигоду службовою особою".

Як повідомлялося раніше, голову територіальної виборчої комісії одного з районів Чернігівської області затримали на хабарі. Посадовець користувався тим, що у керівників виборчих штабів деяких політичних сил виникли проблем з набором потрібної кількості офіційних спостерігачів.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще