Станом на 14:00 у великих містах Луганської області проголосувало 25% виборців. Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, пише УНН.

"Я побував на виборчих дільницях у Сєвєродонецьку та Лисичанську. Явка більш висока в містах. Вона фіксується на рівні 20-25%", - сказав Тука.

За його словами, середня явка по Луганській області склала 11%.

"Виходячи з елементарної арифметики, скоріше за все, у Луганській області дуже низька явка у сільській місцевості", - повідомив губернатор.

Читайте також: Міліція зафіксувала 36 фактів підкупу виборців

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, Центральна виборча комісія досі не зробила оголошення про визнання виборів у Маріуполі такими, що не відбулися. Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що це свідчить про перенесення їх дати, можливо на 15 листопада.