У Станиці Луганській сьогодні відкриють тимчасовий пішохідний пункт пропуску на підконтрольну бойовикам територію Луганської області. Про це повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

Переміщення через лінію розмежування громадян України та іноземців буде здійснюватися при наявності електронного дозволу і при пред'явленні документів.

Читайте також: Тука констатував низьку явку виборців у луганських селах

Раніше очільник Луганської області Георгій Тука інформував, що відкриття пункту пропуску узгодили з Радою національної безпеки і оборони. Також було узгоджено створення додаткових двох сполучень по напрямках Станиця Луганська — Сєвєродонецьк та Станиця Луганська — Білокуракине.

Нагадаємо, пункт пропуску через лінію розмежування планували відкрити ще 10 жовтня, але через можливі провокації під час виборів відкриття було перенесено.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще