Київська податкова міліція виявила ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах у компанії, яка займається наданням рекламних послуг.

Як встановили правоохоронці, схема працювала на підприємстві, щонайменше, три роки, пише Обозреватель.

У період з 2012 по 2014 рік посадові особи неназваної компанії ухилилися від сплати податків на загальну суму 304,3 мільйона гривень.

Читайте також: Половина реклами в Україні - нелегальна - експерт

За оцінкою експертів, не менше 50% ринку реклами зараз знаходиться в тіні. У зв'язку з цим держава не отримує навіть половини коштів від розміщених на узбіччях доріг білбордів, реклами в транспорті і метро.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"По-перше, деякі рекламні площі ніде не значаться. За документах їх немає, відповідно і гроші від реклами не йдуть до бюджету. По-друге, вартість реклами часто занижують. За офіційними документами вона одна, насправді - значно вища", - каже підприємець Олександр Бондаренко.