У Миколаївської області засудили трьох колишніх співробітників Южноукраїнського МВ УМВС, яких спіймали на хабарі у 10 тисяч гривень. Про це повідомляє обласна прокуратура.

Встановлено, що у червні 2014 року колишній начальник одного з відділів та його підлеглий за пособництвом оперуповноваженого сектору карного розшуку міськвідділу одержали від наркомана гроші за непритягнення його до відповідальності за зберігання наркотиків.

Слідчі зібрали достатньо доказів вини міліціонерів у злочині.

Читайте також: В Одесі міліціонера спіймали на хабарі

Первомайський міськрайонний суд призначив начальнику відділу та його підлеглому 6 та 5 з половиною років позбавлення волі з конфіскацією усього майна. Також їх позбавили спеціальних звань – старший лейтенант та капітан міліції. Оперуповноваженого сектору карного розшуку засудили до 5 років позбавлення волі з конфіскацією половини майна та з забороною обіймати будь-які посади в органах внутрішніх справ протягом 3 років.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще