Генеральний штаб Збройних сил України вніс ясність в паніку, яку намагалися поширити терористи Донбасу на місцевих жителів.

Як повідомляє УНН, спікер силового відомства Владислав Селезньов заявив, що заяви бойовиків про стягання українських танків в район Донецька не відповідають дійсності.

Прес-офіцер заявив, що Українське військова техніка калібром менше 100 мм під наглядом міжнародної моніторингової місії ОБСЄ відведена на 15 кілометрів.

Її повернення неможливе, тому що це відразу зафіксують члени ОБСЄ. Це буде порушенням Мінських домовленостей, які українські військові завжди дотримувалися.

Сьогодні ввечері представники самопроголошеного відомства фейкової "ДНР" заявили, що українська важка артилерія і танки рухаються в бік окупованого терористами Донецька.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Бойовики атакували бійців АТО під Зайцевим

Нагадаємо, що сьогодні прес-центр АТО констатував, що бойовики продовжують збройні провокації проти українських воїнів. У районі Зайцеве атакували бійців АТО з гранатомета.