У Києві на Московському проспекті водій автокав'ярні смерть збив чоловіка, який перебігав дорогу в невстановленому місці. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

За інформацією видання, водій автокав'ярні "Таврія", рухаючись від Петрівки до Дорогожичі, на високій швидкості збив чоловіка, якої вибіг на проїжджу частину зліва направо по ходу руху авто. Як розповів свідок, у бік Петрівки машин не було, пішохід спокійно перебіг всі смуги, і, не виймаючи рук з кишень, не дивлячись по сторонах, вибіг прямо перед авто.

Як повідомляється, гальмувати шокований водій почав вже після удару. Пішохід підлетів на пару метрів в повітря і впав на асфальт приблизно в 25 метрах від місця удару. Кросівок хлопця відкинуло метрів на 20 в правий ряд. Гальмуючи, в 35 метрах від місця удару, зупинився водій Таврії.

Читайте також: При оформленні ДТП у поліцейське авто врізався Ford (фото)

Перші кілька хвилин хлопець був живий, поліцейські вкрили його термоодеялом. Через 10 хвилин медики "швидкої" констатували смерть. Пішохід отримав множинні смертельні травми, у тому числі відкриту черепно-мозкову. Шансів вижити не було. За словами свідка, поведінка пішохода перед ударом було дивним і суїцидальних.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще