Війські допомагають мешканцям Донеччини забрати речі з власних осель. В результаті інтенсивних обстрілів Пісків, вони раніше такої можливості не мали.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Подібні роботи вже тривають близько місяця. За цей час 31 родина змогла вивезти свої речі. Проте, щоб потрапити до прифронтового міста, людям необхідно пройти певні процедури та перевірки. Піски - все ще одна із найгарячіших точок в АТО", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Бійці АТО вчать харківських курсантів водити танк (фото)

Більшість людей не були тут вже тривалий час, і вони не знають, у якому стані наразі їхні будинки. Насамперед, люди вивозять меблі, побутову техніку, документи, фотографії, теплі речі.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ми допомагаємо людям не тільки винести та завантажити речі в автомобіль, у разі потреби також надаємо і транспортні засоби", - розповіли військовослужбовці.