У Донецьку зафіксували скупчення важкого озброєння бойовиків. Про це координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, техніка була зафіксована відразу в двох місцях - в районі Донбаської національної академії будівництва та архітектури і в південно-східній частині міста.

У першому місці зосереджені не менше 6 танків, до 10 автомобілів різних типів, включаючи вантажні, 3 БТР-80 і 2 БМП-2, у другому - 6 гармат Д-30 в похідному положенні та 3 тягача.

Читайте також: Терористи обстріляли передові позиції сил АТО

У Горлівці, в районі "Стиролу" також зафіксували п`ять 122-мм САУ "Гвоздика" на марші у напрямку Макіївки. Також у складі колони було 4 армійських вантажівки, один УАЗ і 2 тягача.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, в прес-центрі АТО повідомляли, що сьогодні у Донецькій області почалося відведення артилерії калібром менше 100 мм.