У центрі Черкас відбувся мітинг за участю прихильників комунізму та тих, хто сумує за радянськими часами. Десяток місцевих пенсіонерів вийшов на вулицю із червоною символікою.

Свій парад комуністи присвятили Дню визволення України від фашистських окупантів, який відбувся 28 жовтня. Дуже своєрідно місцева публіка відсвяткувала цей день, враховуючи те, що портрети Леніна в Україні заборонені.

До демонстрантів підійшли представники правоохоронних органів та про щось спілкувалися, але заборона збоку закону не зупинила комуністів Черкас. Вони все ж пройшлися до Пагорбу Слави.

Читайте також: В Кіровоградській міській раді з'явилося декілька Путінів (фото)

Нагадаємо, в Україні діє закон про декомунізацію, який забороняє пропаганду комунізму та іншу подібну символіку. З цього приводу деякі вітчизняні населені пункти вже міняють назви.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще