"ДНР" вимагає від Києва погасити пенсійний борг, який, нібито, він винен пенсіонерам "республік". Повідомляє Дзеркало Тижня.

Катерина Губарєва, "заступник голови комітету з бюджетів, фінансів та економічної політики Народної Республіки ДНР" називає суму у 10 млрд. грн. І додає, що ця сума "непідйомна для України".

Відомо, що ватажки окупованих територій надсилали листи до Державного пенсійного фонду України з проханням більше не виплачувати пенсії "республіканським" пенсіонерам. Вони і самі можуть впоратися із цією завданням.

Донецькі пенсіонери не отримували на окупованій території українських пенсій з того часу, як терористи пограбували НБУ, Казначейство, банки у Донецькій області.

Читайте также: У Станиці Луганській затримали ще одного інформатора терористів

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, влада "ДНР" повідомила, що в жовтні виплатила 2,3 млрд. рублів пенсії. За їхніми даними, в республіці отримують пенсію більше півмільйона жителів.