У харківському метрополітені сьогодні вранці пасажир поїзда намагався відкрити двері вагону під час руху, через що рух поїздів було порушено. У результаті чого відбулося стовпотворіння на платформі, - повідомляють місцеві жителі в соцмережах.

Як розповів гендиректор комунального підприємства В'ячеслав Стаматіної, в 7:20 на перегоні між станціями "Радянської Армії" і "Маршала Жукова" один з пасажирів спробував відкрити двері вагону на ходу поїзда. В результаті, спрацювала система контролю положення дверей.

Читайте також: У столичному метро затримали солдата з боєприпасами

"Якщо хтось намагається відкрити двері на ходу, ця система блокує двері всього складу, і її можна відключити лише коли поїзд зупиниться. Тому після прибуття на станцію машиніст відключив систему і висадив пасажирів, - розповідає В'ячеслав Стаматіної. - Поїзд довелося відправити до депо , але слідом за ним пройшов допоміжний, порожній склад - так належить за інструкцією. Цей поїзд і забрав пасажирів зі станції".

В адміністрації метрополітену запевнили, що затримка руху потягів на лінії склала всього чотири хвилини. Втім, пасажири в соцмережах скаржилися, що їм довелося провести близько 10 хвилин в поїзді битком набитому, а потім ще й товпитися на станції. В результаті інциденту ніхто не постраждав, а зараз поїзди курсують згідно з графіком.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще