Ще один бойовик незаконного збройного формування "ДНР" приєднався до своєї родини у Донецькій області, залишивши терористів. Про це повідомляє СБУ.

Влітку минулого року він брав активну участь у сепаратистському русі в Костянтинівці, де вступив до "ополчення ДНР". Зі зброєю в руках він ніс службу на блокпостах, перевіряв документи та особисті речі громадян України. Згодом, розчарувавшись в ідеях "ДНР", втік до Росії від "призову" до одного з терористичних угруповань.

Читайте також: Розчарований в "ідеях Новоросії" бойовик здався СБУ (відео)

Чоловік, дізнавшись від рідних про започатковану СБУ програму з повернення сепаратистів додому, добровільно звернувся з відповідною заявою до правоохоронців, в якій зізнався у скоєному злочині, розкаявся та погодився надавати будь-яку допомогу слідству.

Колишній учасник терористичної організації "ДНР" закликав й інших бойовиків скористатися можливостями цієї програми.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще