Селище Комінтерново, яке опинилось в так званій "сірій зоні", як і раніше страждає від набігів бойовиків "ДНР".

Про це повідомили в сюжеті програми "Спецкор" на телеканалі "2+2".

За словами мешканців селища, бойовики вдераються сюди в середньому раз на тиждень. При цьому, вони намагаються видавати себе за бійців української армії, говорять на спотвореній українській мові, називають себе "укропами" і лякають мешканців.

"У нас немає влади. "Швидку" викликати невозмжно. Навіть якщо потрібно поховати людину, то не знаємо до кого звертатись", - скаржаться місцеві.

Читайте також: З Донецького музею зникло скіфське золото на десятки мільйонів доларів

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Комінтерново тимчасово опинилося між двох вогнів. За пенсіями, продуктами і на роботу люди їздять на українську територію, а ось щоб полагодити електропроводи, потрібно вже їхати в "ДНР". Мешканці втомилися від безвладдя і свавілля бойовиків, які ведуть себ зухвало і навіть викрадають людей.